Ny hjemmeside til YCC-Norway

Publisert

Da er vår nye hjemmeside publisert, og alle kan nå fritt ta en titt.

Ønsker du å kunne skrive ett innlegg på siden, må du først få brukernavn og passord. Dette får du ved å sende en e-post til visepresident(@)ycc.no  da vil du motta instruksjoner om hvordan du går frem.

Referatene er ikke helt ferdige ennå, men vil bli frigitt så snart sikkerhetsdetaljene er ok. Alle som har betalt kontingent vil få oppgitt sitt passord, slik at du kan følge med. Vi regner med å ha alt klart i løpet av februar 2016. Så da er det bare å betale sin kontingent i tide (28. februar) så får du oppgitt passordet når vi frigir dette.

Vi håper du benytter anledningen til å ta en titt i klubbshoppen. Der er det mange flotte klubbrelaterte artikler, da er det jo kjekt å sende inn en bestilling også.

Velkommen til YCC Norway sin nye hjemmeside.

langrekke

 

Styret i YCC