Klubbshoppen trenger kunder!!!!

Publisert
Klubbshoppen har mye varer på lager. Vi har slips, flotte håndkler av høy kvalitet beltespenner, kaffekrus og ryggsekker. Vi må få litt omsetning, da konto er tom, og vi må få inn litt penger til å kjøpe inn nye varer. Her er det bare å trå til. Mye av dette er fine gaver til Jul. Men husk at du må bestille raskt, slik at varene kommer frem til Jul. Har du ærend i Oslo, kan jeg ta det du bestiller med deg inn til jobben, slik at du slipper porto.
 
Vi har kjøpt inn flere ryggmerker, og dette er årsaken til at vi nå er litt short for penger. Så da håper jeg alle stormer til klubbshoppen og legger inn en bestilling på alle de fine produktene vi har.
 
PS når du først handler, kan du jo slenge på noen giveaways også, det er kjekt å ha når du skal ut på tur. DS
 
LØP OG KJØP
 
Hilsen shopsjefen