Godt Nytt År!

Publisert

Godt Nytt år til alle medlemmer av YCC-Norway.

Vi går inn i 2017 med blanke ark, og vi har mange arrangement foran oss. Det første er Årsmøtet, og Det store Pizzatreffet som begge går av stabelen 11. februar i Oslo.  I Mars er det MC-Messen på Lillestrøm, og så er det 1. mai-tur, hvor hvert enkelt medlem kan ta initiativ til å arrangere. Legg turforslaget ut på Facebook eller her på hjemmesiden, slik at andre i ditt nærområde kan ta kontakt og bli med. Vi har hatt en tradisjon å ta med de som har lyst uansett hva slags merke som står på tanken. Kanskje bytter de sykkel, og blir med oss videre. Det hadde vært hyggelig.
I Juni drar flere av oss til Nederland for å være deltakere på YCC’s internasjonale treff. Så langt ser det ut til at vi kan bli så mange som 15-20 stk. Det gjenstår å se når påmeldingsfristen løper ut.

Etter ferien er det igjen klart for vårt årlige klubbtreff på Hunderfossen Camping. PT er det veldig mange gaver som skal loddes ut, så det er bare å begynne sparing til loddkjøp.

Med denne lille oppsummering av året som kommer håper styret i YCC-Norway at det vil bli et år med mange flotte opplevelsesrike og fellesskap skapende opplevelser for akkurat deg.

Klubben blir ikke mer aktiv en det du gjør den til. Bli med å gjør en forskjell, sett av datoene du fikk i informasjonbrevet sammen med giro for medlemskontingent for 2017.

 

Det skal bli kjekt å treffe både nye og gamle medlemmer i løpet av 2017.

Hans-Peter Lannerstedt
Visepresident