Årets klubbtreff på Hunderfossen 18-20. august

Publisert

Ut på tur, aldri sur. Årets klubbtreff blir arrangert i helgen 18-20. august 2017. Vi reiser til Hunderfossen. Det er lagt opp til en fellestur fra Oslo området opp til Hunderfossen. Det blir kjøring på flotte mc-veier. Vel oppe slukker vi tørsten og koser oss med god mat på hotellet. Lørdag blir det en flott Ride-out som er arrangert av turkomiteen.  Lørdag kveld blir det grilling i Lavoen som vi leier av Hunderfossen hotel og Camping. I år har vi utrolig mange flotte gevinster til lotteriet. Så husk å ta med godt med penger. Vi nevner blant annet at vi har 12 liter med Yamaha-lube motorolje. Vi har en flott pakke fra Riis bilglass, og vi har fått inn masse andre premier. Har du noen som kan bidra med en premie, så ta det med. Spør din lokale forhandler om de har noe å bidra med.

Vi tar ingen treffavgift, men oppfordrer folk til å kjøpe lodd i stedenfor. Klubben kjøper inn grillmat til grillingen.

Sykkelen min vil nok ikke ha plass til annet enn premier i år, og jeg lover å ta med nok loddbøker,

 

Gi bedskjed til turkjomiteen så fort som mulig, da vi må si hvor mange vi blir innen 1. juni. Mulig at vi kan forleneg dette noen dager.

 

Bli med på årets nasjonale arrangement.

 

Hilsen

Visepresidenten

for
Turkomiteen.