Shopsjefen har tørna

Publisert

» God helg, god lørdag, og hva har skjedd i hodet til shopsjefen i natt? Det er aldri godt å vite, men nå har han tatt helt av. Det er mulig at han må en tur til legen i løpet av dagen for: « Dette ble sendt ut i går morges, og hva har skjedd, joda shopsjefen måtte få noen strips i nesen sin. Det gikk troll i ord.

Uansett, så er han i såpass form at han opprettholder sitt tilbud til medlemmene, og bare klær i fingrene etter nye ordre som skal effektueres. Du får 10% rabatt på Beltespenner, badehåndklær, buff’er og epoxymerker frem til årsmøtet. Bruk rabattkoden «sjefen har tørna» i merknadsfeltet når du bestiller.

Varene kan leveres å årsmøtet for de som kommer dit. Alle andre må dessverre betale porto.

Vi kommer tilbake med oppdatert info om shopsjefen i løpet av et par dager.

Velkommen med din ordre på