Klubbtreff på Hunderfossen 16-18. august 2019

Publisert

Klubben arrangerer klubbtreff på Hunderfossen resort og Camping ved Lillehammer helgen 16.-18. august 2019. Det er nå over 30 påmeldte. Vi ønsker at så mange som mulig har anledning til å delta, slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre. Samhold skaper styrke, og det er en av de beste bærebjelkene i en klubb. Sett av datoene og send en påmelding til ninaeriksen68@live.no. Du kan også registrere deg på Facebook under arrangementer. Lørdag blir det stor grilling og et kjempelotteri. Tradisjonen tro, gir vi en andel av inntektene på lotteriet til et veldedig formål. I 2017 gik det i overkant av kr 5 000,- Mishandlete og foreldreløse barn i Colombia. I 2018 ga vi kr  7 000,- til Barnekreftforeningen i Norge. Så det blir spennende å se hvor mye vi kan gi bort i 2019.

Da håper vi at så amnge som mulig har anledning til å komme til Hunderfossen.

Velkommen.

Presidenten